Căutare Live

Elly și Christian Shonea de la MPFM și-au botezat fetița. Primele imagini de la evenimentul special

Elly și Christian Shonea de la MPFM și-au botezat fetița. Cei doi au postat imagini de la evenimentul special, spre fericirea tuturor celor care îi îndrăgesc.

Elly și Christian Shonea de la MPFM și-au botezat fetița. Cei doi au postat imagini de la evenimentul special, spre fericirea tuturor celor care i-au susținut

Pe 22 februarie 2022, Elly și Christian Shonea au devenit părinții unei fetițe minunate. Cei doi anunțat atunci că rodul iubirii lor a venit pe lume la ora 1:41 și le-a inundat sufletul cu iubire.

Elly și Christian Shonea de la MPFM și-au botezat fetița

Acum, cei doi și-au botezat fetița. Au ales prenumele Iris Sofia, care sunt foarte speciale.

În mitologia greacă, Iris era Zeița curcubeului, un mesager pentru Zeus și Hera, care călărea curcubeul ca pe un pod multicolor din cer pe pământ. În antichitate, Irisul era considerat un simbol al puterii și măreției.

De cealaltă parte, prenumele Sofia este de origine greacă și semnifică înțelepciune. El a fost purtat de soțiile împăraților bizantini Iustin și Iustinian.

”Câteva imagini de la botezul fetiței noastre Iris Sofia! Minunea noastră ,îți dorim sa ai parte de o viață plină de culoare și armonie! Te iubimmmmm”, au scris cei doi pe pagina lor de Facebook.

Elly și Christian s-au îndrăgostit la MPFM

Elly si Christian formează unul dintre cele mai solide cupluri care au ieșit din casa “Mireasa pentru fiul meu”. În ciuda diferenței de vârstă, Elly și Christian au depășit toate obstacolele și au construit familia mult dorită.

Elly si Christian au intrat în același timp în show-ul matrimonial Mireasă pentru fiul meu, pe data de 6 septembrie 2014.

Din punct de vedere al clasamentului, cei doi au doborât recordul tuturor sezoanelor de până atunci după ce s-au clasat, timp de 11 luni, pe locul 1. Elly a ieșit Mireasa Sezonului, cu un procent extraordinar de mare.

Elly și Christian au fost un cuplu încercat

Cu toate că în urmă cu o săptămână, Elly afirma că nu își dorește să formeze un cuplu cu Christian, aceasta s-a răzgândit după bilețelul pe care l-a primit de la mama sa.

Nu a durat mult și Elly și Christian au decis să se despartă pentru un moment. Ambii au căzut de comun acord că au nevoie de o mică pauză. Și-au reluat relația, însă certuri au mai existat.

Pe data de 22 martei 2015, Christian a sărit gardul în urma unui conflict cu iubita lui, Elly. Telespectatorii au votat ca acesta să revină în competiție, iar în Finala MPFM, cei doi s-au căsătorit.

Horoscopul lunii octombrie 2022. Berbecii se vor vindeca de traumele din trecut. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2022 îi aduce pe nativi în fața schimbărilor ambițioase de...
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2022. Vărsătorii trebuie să fie atenți la secretele pe care le împărtășesc cu ceilalți. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 septembrie 202 vine cu sfaturi pentru nativii din zodia Vărsătorului....
Ultimele știri
x