Antena Căutare

Emilia de la "Mireasă pentru fiul meu” a dat marea veste? „Ce unește Dumnezeu, nu desparte nimeni!” Bat clopotele de nuntă?

Frumoasa Emilia de la "Mireasă pentru fiul meu” și-a schimbat statutul relației pe Facebook. Fosta concurentă din Casa Mireselor a  anunțat că e logodită cu Nicolae, iar vestea nu a mai mirat pe nimeni. În plus, a postat o imagine cu un mesaj lămuritor: „Ce unește Dumnezeu, nu desparte nimeni!”.

Frumoasa Emilia de la "Mireasă pentru fiul meu” și-a schimbat statutul relației pe Facebook. Fosta concurentă din Casa Mireselor a anunțat că e logodită cu Nicolae, iar vestea nu a mai mirat pe nimeni.

În plus, a postat o imagine cu un mesaj lămuritor: „Ce unește Dumnezeu, nu desparte nimeni!”.

Cei doi amorezi sunt din ce în ce mai îndrăgostiți și sunt deciși să devină o familie. S-au cunoscut în Casa Mireselor, s-au îndrăgostit nebunește, iar povestea lor de dragoste a continuat și în afara ei! Până în fața altarului nu mai e decât un pas.

Oricum ar fi, cert este că că Emilia și Nicolae vor deveni cât de curând soț și soție.

„Sunteți cei mai frumoși!”, au comentat fanii lor.

Băieții își pregătesc armele strategice și lovesc fără milă în concurenții din casă: ”Îl nominalizez pentru că-i proteja... Cuplu ori ba?! Edith de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a supărat pe Geo: ”Tot ce fac eu, fac numai pe dos!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x