Antena Căutare

Emilia și Nicolae de la „Mireasă pentru fiul meu” au făcut publică cea mai emoționantă fotografie de familie. Alături de ei, mamele celor doi

Foștii concurenți din Casa Mireselor, Emilia și Nicolae, par a fi predestinați unul pentru celălalt și nu ezită să-și arate dragoste în public ori de câte ori au ocazia! De curând, cei doi amorezi au făcut publică  cea mai emoționantă fotografie de familie. Alături de ei, apar mamele celor doi.

Foștii concurenți din Casa Mireselor, Emilia și Nicolae, par a fi predestinați unul pentru celălalt și nu ezită să-și arate dragoste în public ori de câte ori au ocazia! De curând, cei doi amorezi au făcut publică cea mai emoționantă fotografie de familie. Alături de ei, apar mamele celor doi.

„Vă doresc din tot sufletu să fiți fericiți și multă iubire, la mamele voastre le doresc să fie sănătoase și să se bucure de voi, de feicirea voastră!!!”, le-au scris fanii.

S-au găsit unul pe celălalt în Casa Mireselor, s-au îndrăgostit până peste cap, iar povestea lor de dragoste a continuat și în afara ei! În ciuda tuturor neînțelegerilor și a tensiunilor dintre ei, Emilia şi Nicolae, foști concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu", sunt mai fericiți ca oricând.

Fetelor, Mirela Boureanu Vaida are un frate tânăr, frumos și singur. V-ar plăcea să intre în Casa Mireselor? FOTO... Acum totul e clar! De la ei a moștenit cea mai frumoasă concurentă de la „Mireasă” frumusețea! Cum arată părinții Lilian...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x