Antena Căutare

Emisiunea a trecut, veștile-BOMBĂ apar în fiecare zi. Doi foști concurenți de la „Mireasă pentru fiul meu” vor deveni părinți!

Show-ul matrimonial recent încheiat a fost locul în care s-au legat prietenii, s-au consumat momente tensionate și s-au format familii. Doi dintre cei mai iubiți concurenți ai emisiunii și-au anuțat fanii că î scurt timp vor să devină părinți

Show-ul matrimonial recent încheiat a fost locul în care s-au legat prietenii, s-au consumat momente tensionate și s-au format familii. Doi dintre cei mai iubiți concurenți ai emisiunii și-au anuțat fanii că în scurt timp vor să devină părinți.

Mihaela și Mihai au reușit să treacă peste toate cursele întinse de restul colegilor și să rămână un cuplu solid, care și-a găsit fericirea în casa „Mireasă pentru fiul meu”. După căsătorie, cei doi tineri vor să devină rapid părinți, iar vestea a fost dat chiar de Mihaela: „Stăm acasă la Mihai. (...) Suntem foarte, foarte, foarte bine. Da, o să am grijă de Mihai. Mulţumim tuturor pentru că ne-aţi susţinut. Primim foarte multe mesaje. (...) suntem foarte obosiţi. Nici nu am despachetat toate bagajele. Rămânem în Bucureşti, ne mai ducem şi la ai mei acasă în vizită. Suntem cei mai câştigaţi din sezonul 6. Ne bucurăm că am fost singurii care au făcut nuntă. Luna de miere va fi mai târziu. Aşteptăm să ne acomodăm. Bebe este pe drum!”, a spus concurenta.

Edith a spus adevărul despre relaţia cu Ali de la "Mireasă pentru fiul meu": "Am crezut că o să trec repe... Cea mai frumoasă declarație de dragoste făcută de un concurent de la „Mireasă pentru fiul meu”: „Dă-i celei pe care-o iu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x