Antena Căutare

Familia Turcuman, în culmea fericirii! Anunțul făcut de câștigătorii de la „Mireasă” i-a emoționat pe fani

Adriana şi Valentin, adică doamna și domnul T, au câştigat inimile a milioane de români şi au reuşit să fie mirii celui de-al cincilea sezon al emisiunii „mireasă pentru fiul meu”. 

Adriana şi Valentin, adică doamna și domnul T, au câştigat inimile a milioane de români şi au reuşit să fie mirii celui de-al cincilea sezon al emisiunii „mireasă pentru fiul meu”.

De când au ieşit din Casa Mireselor, cei doi amorezi şi trăiesc povestea de dragoste cum nu se poate mai intens. Ambițioși din fire, cei doi au planuri mărețe. Un prim pas a fost faptul că Valentn și-a reluat studiile. Anunțul a fost făcut chiar de Adriana pe o rețea de socializare.

Fanii au fost emoționați și i-a felicitat pe cei doi.

„Ei, na! Cui îi pasă de oamenii care n-au viață? De oamenii care și-au pierdut un an de zile urmărindu-ne fără să ne suporte? Săracii, și la propriu și la figurat, nu înțeleg un lucru. Noi ne-am ”pierdut” un an de zile ”LA” televizor, dar am plecat de acolo câștigați pe toate planurile. Ei au pierdut un an ”IN FATA” televizorului și atât.

Frustrarea... pff, boală grea! Greu de vindecat, greu de trăit cu ea! Păcat că n-a înțeles lumea un lucru pe care l-am spus încă de când eram în competiție. Cu cât îi intrigă pe ei mai mult lucrurile pe care le facem, cu atât ne ambiționam noi mai mult în planurile pe care le avem! Țineți-ne de urât, comentați pe rețelele de socializare, nu ne lăsați singuri pe stradă, insotine-ne pretutindeni! Așadar, continuați să dansați după cum va cântăm noi! Bebeluselor, dans!

P.S.: Pentru cei care știu că sunteți interesați real, da, Valentin își va reluă studiile”

Schimbare radicală de look. Ana Maria de la „Mireasă pentru fiul meu” este de nerecunoscut!... Două foste concurente de la „Mireasă” s-au reunit, iar fanii au înroșit butonul de „Like”. Și polițiștii în trafic le-au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x