Antena Căutare

Fanii au crezut că e o glumă. Eduard, de la „Mireasă pentru fiul meu”, fotografiat alături de o blondă misterioasă!

Câteva fotografii apărute pe pagina de Facebook a lui Eduard, fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu", au stârnit controverse în rândul susţinătorilor. Nu este Lavinia, iubita lui, ci o blondă focoasă

Câteva fotografii apărute pe pagina de Facebook a lui Eduard, fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu", au stârnit controverse în rândul susţinătorilor. Nu este Lavinia, iubita lui, ci o blondă focoasă.

Ei bine, orice fel de presupunere că ar fi amanta lui nu este posibilă. Blonda focoasă alături de care s-a pozat este sora lui. Dacă priveşti în detaliu poza vei vedea cât de mult seamănă: amândoi au ochii albaştri şi mari, scrie Spynews.

"Frumoşilor! Doamne, ce semănaţi! Sunteţi frumoşi, vă doresc multă sănătate!", le-au scris prietenii.

Eduard şi Lavinia sunt foşti concurenţi la "Mireasă pentru fiul meu", sezonul 5. Cei doi şi-au continuat povestea de dragoste şi în afara competiţiei.

Rufele iubirii transformate în ură se spală în direct! Cristi îi aduce acuzaţii grave lui Valentin... Fanii „Mireasă pentru fiul meu”sunt scandalizați! Răfuială de zile mari între doi concurenți! Credeau că nu sunt filmați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x