Mireasa pentru fiul meu

Fanii „Mireasă pentru fiul meu” sunt în culmea fericirii! Elly și Cristian au făcut nuntă ca-n povești! Rochia miresei i-a lăsat pe toți fără cuvinte!

 
+4 click pentru
galerie

Surpriză uriașă pentru fanii „Mireasă pentru fiul meu”, după ce Elly și Cristian Șonea au decis să facă pasul cel mare și să se căsătorească! Cei doi au mers să își rostească jurămintele de iubire în fața lui Dumnezeu și rochia miresei a fost cea care a atras privirile tuturor!

Elly și Cristian au demonstrat că timpul este de partea lor și relația este menită să dăinuie, indiferent de obstacole. Și ca orice cuplu în care lucrurile merg de minune, pasul firesc a fost să se cunune religios, pentru a demonstra tuturor că fiecare și-a găsit deja jumătatea.

Într-un cadru de poveste, cei doi s-au cununat religios și au petrecut apoi alături de familie și de cei apropiați, la un restaurant. Petrecerea a durat până în zori și Elly nu a ratat ocazia să împartă clipele de fericire și cu fanii săi.

Fosta concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu” a publicat pe pagina sa de Facebook fotografii cu ea într-o superbă rochie de mireasă, ce a atras privirile tuturor.

„Casă de piatră și multă fericire și iubiți-vă mult, mult”, au urat admiratorii celor doi îndrăgostiți.

Elly şi Cristian, foşti concurenţi la "Mireasă pentru fiul meu", au făcut marele anunț: "Un nou membru în familie"

Așa cum era de așteptat, fotografiile au făcut senzație și au adunat imediat sute de like-uri.

Pentru cei care nu își amintesc, Elly și Cristian s-au cunoscut în timpul emisiunii matrimoniale „Mireasă pentru fiul meu” și de atunci sunt de nedespărțit!

Fanii „Mireasă pentru fiul meu”, puși pe jar de o fotografie fierbinte, chiar din dormitor! Cum s-au pozat Elly și Christian?

Iubirea lor sinceră i-a făcut nu doar să câștige competiția, ci și să își întemeie o frumoasă familie împreună.

Urmărește galeria foto de mai sus ca să vezi mai multe poze!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă vreţi să revedeti cele mai bune momente din emisiunea favorită, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral transmise pe TV: https://goo.gl/rtDVyR

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/mireasa-pentru-fiul-meu şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina cu peste 325.000 de prieteni https://www.facebook.com/mpfmantena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/MireasaAntena1.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe