Antena Căutare

Florin de la „Mireasă pentru fiul meu”, apariție răvășitor de sexy! Admiratoarele: „Venim să te încălzim!”

Florin de la "Mireasă pentru fiul meu" încinge imaginația admiratoarelor cu fiecare apariție. De când umblă vorba prin târg că e un bărbat singur și că Alexandra e doar o amintire, fostul concurent al show-ului matrimonial face orice să se evidențieze.

Florin de la "Mireasă pentru fiul meu" încinge imaginația admiratoarelor cu fiecare apariție. De când umblă vorba prin târg că e un bărbat singur și că Alexandra e doar o amintire, fostul concurent al show-ului matrimonial face orice să se evidențieze.

Casa Mireselor pare resemnat și împăcat cu situația! Îi merge mai bine ca niciodată, a revenit în țară și are zeci de mii de fane. Cel puţin aşa arată ultima fotografie postată pe Facebook. Florin și-a făcut o poză îmbrăcat într-un hanorac cu glugă, frumuşelul a primit mii de Like-uri.

„Doamne, ești fermecător!”, „Venim să te încălzim!”, „Vai, cum arăți!”, au fost numai câteva dintre comentariile primite.

Oare vrea să își găsească o nouă iubită?

O poveste fără happy-end

După ce s-au decis să nu rămână la ”Mireasă pentru fiul meu”, Alexandra și Florin au intrat într-un con de umbră. Fata s-a întors la Slatina, iar Don Juan-ul Florin s-a dus în Grecia la muncă, ajutat de sora lui stabilită acolo și măritată cu un grec. Apoi a revenit în țară. Alexandra a lămurit ulterior faptul că s-au separat.

Primele imagini de la botezul micuțului Vladimir Alexandru, fiul Mirelei Boureanu Vaida. A fost mai cuminte ca un îngera... Constantina, de la Mireasă pentru fiul meu, vrea să lucreze în televiziune!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x