Antena Căutare

Foştii iubiţi, Andrada şi Cristi, şi-au aruncat săgeţi! „Am fost într-un mall, am luat un inel și am cerut-o de nevastă. A spus NUUU!”

Războiul unei iubiri trecute! Foştii iubiţi, Andrada şi Cristi, şi-au aruncat săgeţi!

Războiul unei iubiri trecute! Foştii iubiţi, Andrada şi Cristi, şi-au aruncat săgeţi!

Nu doar Valentin, iubitul Andradei, se ceartă cu o persoană din trecut, respectiv cu mama fetiței lui. De data asta, Cristian, fostul iubit al Andradei, a ieșit la atac. Băiatul a venit și el în Casa Mireselor pentru a-și găsi jumătatea, deși acolo e și Clopoțica.

Cei doi pretind că au rămas amici. Băiatul a vorbit peste fosta iubită în emisiune, iar bruneta s-a enervat. Andrada și Cristi s-au cunoscut în cel de-al patrulea sezon ”Mireasă pentru fiul meu” și au decis să își încerce împreună norocoul în iubire. Din nefericire, relația s-a terminat, iar viețile lor au luat-o pe drumuri separate. De curând, s-au reîntâlnit ca simple cunoștinte în cadrul show-ului matrumonial.

"Intru peste tine, te bat, până te omor!"Acuzații grave în casa "Mireasă pentru fiul meu". Mama Carl... Lorena, te cunoaștem de undeva? Cea mai frumoasă concurentă din Casa Mireselor „s-a tunat”, și-a pus lentile colorate și...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x