Antena Căutare

Fotografia pe care Edith de la "Mireasa pentru fiul meu" ar vrea să nu mai existe pe internet. Fanii: „Fața babei este în renovare, la gletuit! Fugi, Ali, mâncând pământul!”

Edith de la "Mireasa pentru fiul meu", mireasa sezonului al șaselea al celui mai iubit show matrimonial, și Ali au dat o șansă relației lor și sunt în al nouălea cer.

Edith de la "Mireasa pentru fiul meu", mireasa sezonului al șaselea al celui mai iubit show matrimonial, și Ali au dat o șansă relației lor și sunt în al nouălea cer.

Se iubesc și dragostea le dă un nou sens existenței lor. Cu toate astea, fanii cârcotași nu pot trece peste faptul că tânăra este mai în vârstă decât Ali.

Ori de câte ori au ocazia, îi reamintesc lui Ali că stă cu o „babă”. Comentariile răutăcioase par să nu-l afecteze pe fostul concurent.

Cârcotașii au mers până într-acolo încât distribuie pe toate rețelele de socializare o fotografie cu Edith de la cabina de machiaj. Obosită, machiată parțial, iubita lui Ali nu arată grozav.

„Fața babei este în renovare, la gletuit! Fugi, Ali, mâncând pământul!”, au fost îndemnul fanilor pentru tânăr.

Voi ce părere aveți?

Geo de la „Mireasă pentru fiul meu”, depresiv? Le-a arătat tuturor fanilor în ce se refugiază după ce iubita lui s-a înt... Ionela și Teodor de la "Mireasă pentru fiul meu" și-au cumpărat un apartament: "Încercăm să ne amenajăm c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x