Antena Căutare

Gata, s-au reunit! Concurenții de la „Mireasă pentru fiul meu” sunt din nou împreună! Ce s-a întâmplat în weekendul trecut!

Sfârșit de săptămână incendiar pentru mulți dintre foștii concurenți ai show-ului matrimonial difuzat de Antena 1. Aceștia s-au adunat într-un club pentru a petrece o seară de neuitat

Sfârșit de săptămână incendiar pentru mulți dintre foștii concurenți ai show-ului matrimonial difuzat de Antena 1. Aceștia s-au adunat într-un club pentru a petrece o seară de neuitat.

De la marea revedere nu au lipsit Edith și Ali, cei doi formând un cuplu după ce au ieșit din casă. Aceștia au petrecut împreună cu Andreea, Radu și Petru până dimineața, au vorbit și au depănat amintiri din perioada petrecută în casa „Mireasă pentru fiul meu”.

Imaginile filmate de foștii concurenți au fost postate pe Facebook-ul câștigătoarei Edith, iar comentariile pozitive nu au întârziat să apară.

Fanii „Mireasă pentru fiul meu”, fără cuvinte. S-au despărțit, iar el a fost surprins în brațele altei femei!... George de la „Mireasă pentru fiul meu” a uitat-o pe Lorena! Cum arată noua lui iubită!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x