Antena Căutare

Geo de la „Mireasă pentru fiul meu”, mesaj emoționant pentru cea mai importantă ființă din viața lui! Seamănă perfect cu mama lui!

De 8 Martie, Geo, unul dintre cei mai iubiți concurenți din istoria emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, a postat un mesaj emoționant pentru cea mai importantă ființă din viața lui: mama!

De 8 Martie, Geo, unul dintre cei mai iubiți concurenți din istoria emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, a postat un mesaj emoționant pentru cea mai importantă ființă din viața lui: mama!

Emoționat, iubitul lui Edith a ținut să îi mulțumească celei care i-a dat viață, iar fanii au fost sensibilizați de cuvintele copleșitoare ale tânărului.

„8 Martie!!! Ziua femeii!! Ziua mamei mele ❤ Încep prin a-i multumi mamei mele pentru tot, începând de la ţinutul în pântece până la ieşirea mea din competiţia MPFM 😂.
De-a lungul întregii mele vieţi, mereu a avut grijă absolută asupra mea, mare fiind mereu îmi purta de grijă şi uneori îmi interzicea să plec de colo, colo!!! A avut control asupra mea mereu, şi-a făcut pe deplin datoria de mama şi spun asta pentru că-mi amintesc cât de "drăcos" eram mic şi cât de des mă altoia!!! Atunci îmi părea rău...acum îmi pare bine pentru că datorită ei astăzi sunt omul care sunt! Ştiu cât de mândră este de mine, dar eu sunt şi mai mândru pentru toată educaţia şi formarea pe care mi-a oferit-o!!!! Ştie cât de mult o iubesc pt toate aceste lucruri, îi mulţumesc şi o să-i fiu recunoscător oferindu-i nepoţi minunaţi.
La fel va doresc şi vouă, femeilor frumoase de pretutindeni, un senin şi primăvăratic #La #Mulţi #Ani, să fiţi mereu puternice, luptătoare, zâmbitoare dar şi iubitoare cu noi bărbaţii.
Va îmbrăţişăm cu dragoste, va transmitem pupici şi va iubim enorm”
, a scris Geo.

Emoționant, nu este așa?

Edith și Liliana, cele mai iubite concurente de la „Mireasă pentru fiul meu”, cele mai iubite prietene? Fanii: „Superbe!... Edith și Liliana, surpriză pentru fani. Cele două foste concurente la "Mireasă pentru fiul meu" s-au pozat împ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x