Antena Căutare

Geo de la "Mireasă pentru fiul meu" și-a emoționat fanii până la lacrimi! „M-ai făcut cel mai fericit din lume, putând dărui idragoste celui mai iubit copil din lume!” E tătic?

Geo, fostul concurent din emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”, nu mai suferă după fosta iubită, Edith. Resemnat, tânărul și-a găsit alinarea în mijlocul familiei, de care este foarte atașat.

Geo, fostul concurent din emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”, nu mai suferă după fosta iubită, Edith. Resemnat, tânărul și-a găsit alinarea în mijlocul familiei, de care este foarte atașat.

De exemplu, de curând, și-a emoționat fanii până la lacrimi după ce a postat o fotografie cu sora lui crae i-a dăruit o nepoțică pe care o iubește enorm.

„Astăzi este despre tine! Și numai despre tine! La mulţi ani sănătoşi, multă răbdare şi iubire să ai! Îţi mulţumesc că îmi eşti soră, nu cea mai perfectă pentru că ar fi fost plictisitoare frăţia noastră. :)
Însă ţin să îţi mulţumesc pentru faptul că m-ai făcut cel mai fericit unchi din lume, putând oferi toată iubirea mea Anisiei, cel mai iubit copil din viaţă mea!!! Vă iubesccc mult pe toţi trei”
,a fost descrierea imaginii.

Deși au format pentru scurt timp un cuplu, Edith și Geo s-au separat, după ce frumoasa câştigătoare sezonului şase "Mireasă pentru fiul meu" s-a întors în brațele fostului iubit. Supărat, Geo încearcă să nu se mai gândească la fata visurilor lui, care l-a dezamăgit. Sora lui l-a ajutat să depășească această perioadă dificilă din existența lui.

Crina, ”grăsunica din Casa Mireselor”, a revenit la formele care au consacrat-o! După ce s-a pozat de Paște lângă platou... Andrada și Valentin, cei mai iubiți concurenți de la „Mireasă pentru fiul meu”, fotografie de poveste. Admiratorii: „Se ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x