Antena Căutare

Geo de la „Mireasă” și-a așternut sentimentele: „Nu e deloc plăcut când primesc mesaje că nu a fost frumos din partea mea!”

De 8 Martie, Geo, unul dintre cei mai iubiți concurenți din istoria emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, a postat un mesaj emoționant pentru toate telespectatoarele show-ului matrimonial, în special pentru susținătoare.

De 8 Martie, Geo, unul dintre cei mai iubiți concurenți din istoria emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, a postat un mesaj emoționant pentru toate telespectatoarele show-ului matrimonial, în special pentru susținătoare.

Plin de sensibilitate și recunoștință, iubitul lui Edith a ținut să le mulțumească, iar fanele au fost emoționate de cuvintele copleșitoare ale tânărului.

„Salutare oameni dragi sufletului meu!!!!❤ Ce faceţi? Cum sunteţi???
Eu sunt bine, puţin răcit, însă nu mor urşii când vor stăpânii. "Încep prin a va spune că ieri, de nenumărate ori am tot încercat să distribui postarea de pe profilul meu şi aici cu mesajul de 8 Martie, în care ce-i drept i l-am adresat în cea mai mare parte mamei, dar cu aceeaşi încărcătură şi pentru dumneavoastră, femeile de pretutindeni!!!
Nu ştiu cât de mult s-a putut să ajungă la voi toate, este enorm de greu mă asigur că a ajuns la toată lumea şi vreau a se înţelege că meritaţi tot ce-i mai frumos şi ştiţi foarte bine lucrurile acestea.
Nu e deloc plăcut când primesc mesaje că nu a fost frumos din partea mea că tocmai ieri să nu transmit un mesaj de 8 martie tuturor doamnelor, eu am făcut lucrul acesta şi va apreciez şi va stimez enorm de mult după cum bine ştiţi. (...)
Respectul meu, admiraţia mea şi stima pentru voi, oameni speciali, va rămâne pentru totdeauna. Vă îmbrăţişez cu drag, vă pup şi vă doresc zi frumoasă! 🌷 Al vostru Geo!”
, a fost mesajul transmis pe un grup de susținători.

Andrada de la "Mireasă pentru fiul meu" a trecut la cratiță. Fosta concurentă îi gătește lui Valentin cu drag ... Mihai și Mihaela au ieșit mirii sezonului și s-au căsătorit din iubire. Însă fanii nu văd bine apropierea fostului concu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x