Antena Căutare

I-a luat la rând! Surpriză de zile mari! Denisa de la "Mireasă pentru fiul meu", relație secretă cu Andrei, fostul concurent?

Denisa este una dintre fostele concurente de la ”Mireasă pentru fiul meu” și a reușit să facă valuri în lumea mondenă, asta după ce a publicat pe internet o imagine în care apare în brațele lui Liviu ”Don Juan” Andrei, fostul concurent din Casa Mireselor.

Denisa este una dintre fostele concurente de la ”Mireasă pentru fiul meu” și a reușit să facă valuri în lumea mondenă, asta după ce a publicat pe internet o imagine în care apare în brațele lui Liviu ”Don Juan” Andrei, fostul concurent din Casa Mireselor.

Fotografiile postate de fosta concurentă pe pagina ei de Facebook sunt mai mult decât concludente. Alături, în alte cadre, apare și Tatiana, cea mai bună prietenă a Denisei.

Cât despre Andrei, a părăsit emisiunea în lacrimi, după ce și sora lui, Adelina, a fost eliminată din cadrul show-ului matrimonial.

Unde vrea să se mute Paula Chirilă după ce se termină „Mireasă pentru fiul meu”? E la 6.000 de kilometri de România!... Sărbătoarea sărbătorilor pentru cel mai iubit cuplu din casa „Mireasă pentru fiul meu”! Andrada și Valentin sunt în al n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x