Antena Căutare

Imaginea la care zeci de mii de mămici au dat Like! Florin de la "Mireasă pentru fiul meu" a dat în mintea copiilor

 Florin de la "Mireasă pentru fiul meu" încinge imaginația admiratoarelor cu fiecare apariţie sexz. De data asta, fostul concurent a făcut o excepţie. 

Florin de la "Mireasă pentru fiul meu" încinge imaginația admiratoarelor cu fiecare apariţie sexz. De data asta, fostul concurent a făcut o excepţie. A îmbrăcat un tricou inspirat din desene animate. Pe un fond roz, răţoiul Donald le-a "zâmbit" tuturor de pe tricoul tânărului.

Primele admiratoare care au apreciat ţinutra inedită a Don Juan-ului din Casa Mireselor au fost zeci de mii de mămici. "Ce bine arăţi!", au scris ele. "Ai un suflet de copil!", au comentat altele.

În rest, lui Florin merge mai bine ca niciodată, a revenit în țară și are zeci de mii de fane. Cel puţin aşa arată ultimele postări pe Facebook.

O despărţire dureroasă

După ce s-au decis să nu rămână la ”Mireasă pentru fiul meu”, Alexandra și Florin au intrat într-un con de umbră. Fata s-a întors la Slatina, iar Don Juan-ul Florin s-a dus în Grecia la muncă, ajutat de sora lui stabilită acolo și măritată cu un grec. Apoi a revenit în țară. Alexandra a lămurit ulterior faptul că s-au separat.

Mihaela de la "Mireasă pentru fiul meu" acuză: "Andrada şi Radu primesc directive!"... Miki de la "Mireasă pentru fiul meu", tu eşti? Concurenta s-a înverzit la faţă şi e de nerecunoscut! Fanii: &q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x