Antena Căutare

Imagini în exclusivitate cu fostul concurent Constantin! Cum arăta logodnicul Mihaelei înainte de a intra în Casa Mireselor

Constantin, logodnicul Mihaelei, fost concurent al show-ului matrimonial „Mireasă pentru fiul meu”, le-a arătat susținătorilor mai multe fotografii cu el de dinainte de a intra în Casa Mireselor.

Constantin, logodnicul Mihaelei, fost concurent al show-ului matrimonial „Mireasă pentru fiul meu”, le-a arătat susținătorilor mai multe fotografii cu el de dinainte de a intra în Casa Mireselor.

Acum un bărbat cunoscut și cu multe perspective, Costi era acum câțiva ani un băiat simplu din Tălmaciu, extrem de muncitor. Potrivit postărilor din 2011-2015, el era nefericit. „Necăjit”, „supărat”, „sunt nefericit” sunt doar câteva din actualizările de stare din acea perioadă. Acum s-a transformat și a găsit fericirea alături de Mihaela.

A pierdut banii, dar nu și fericirea

Constantin a fost votat în unanimitate de către ceilalți concurenti pentru a lua suplimentul de bani din marele premiu. În Marea Finală, concurentul a fost pus în fața unei decizii cruciale. Banii (50.000 de lei) sau iubirea Mihaelei? Asta a avut de ales concurentul care se confruntă cu o situație materială precară, cu un tată orb și o mamă nevoită să muncească pe un salariu mizer. Lui Constantin i s-a făcut o propunere-surpriză: bate inima lui pentru bani sau pentru iubire? Pus să aleagă, a decis să rămână cu Mihaela, indiferent de decizia publicului.

„Aleg să rămân, cu riscul de a pierde banii!”, a spus el. Din păcate, el a fost eliminat de către public și a pierdut totul.

Adevărul iese la iveală! Valentin, unul dintre concurenţii de la "Mireasă pentru fiul meu", destăinuire şocant... Prima reacție a Natașei după ieșirea din Casa Mireselor: „Nu veți reuși să mă îngenuncheați pentru că o viață am trăit î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x