Antena Căutare

În trecut, o bătea, acum o răsfață! Liliana, tratată ca o prințesă de Luțu, iubitul bătăuș. Fanii: „Va redeveni o bestie!”

După ce Liliana, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", s-a întors în brațele fostului iubit violent, Luțu, toată lumea aștepta să vadă dacă tânărul va avea noi accese de violență. Se pare că nu, ba mai mult, își răsfață iubita cum știe mai bine.

După ce Liliana, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", s-a întors în brațele fostului iubit violent, Luțu, toată lumea aștepta să vadă dacă tânărul va avea noi accese de violență. Se pare că nu, ba mai mult, își răsfață iubita cum știe mai bine.

Dovadă stau ultimele fotografii postate pe o rețea de socializare. Cei doi amorezi par mai îndrăgostiți ca niciodată, iar fericirea li se citește pe chip. Luțu nu știe ce să mai facă pentru ca iubita lui să se simtă ca o prințesă.

„Va redeveni o bestie!”, au scris fanii brunetei.

În cadrul show-ului matrimonial, bruneta a făcut mărturisiri șocante despre relația lor trecută: a fost terorizată de fostul ei iubit la care a decis să revină.Fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" a avut o relaţie de trei ani de zile cu tânărul. Luțu părea îndrăgostit atunci de Lili, dar apoi, Luțu a devenit extrem de violent cu femeia pe care o iubea. În plus, Lili trăia cu frica că și-ar putea pierde viața. Asta nu a împiedicat-o să se împace cu el.

”Fostul iubit m-a amenințat că dacă nu voi fi a lui, nu voi fi a nimănui!”, povestea Lili atunci.

Primul mesaj al Georgianei, cea mai sexy concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”: „Nu regret nimic din ceea ce a fost... Petru, fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu", și-a scos "bolidul" la plimbare: "Mi-a fost...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x