Antena Căutare

Ipostaza rușinoasă în care a fost surprinsă Adelina-„gogoșica” de la „Mireasă pentru fiul meu”: „Cum îi mai place să stea tolănită batozicăi! Stă cu capul unde alții s-au așezat cu fundul, vaaai!”

 Una dintre fostele concurentele din sezonul 6 al emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", Adelina, sora lui Andrei, a atras din nou atenţia fanilor. Și de data sat, tot în sens negativ!

Una dintre fostele concurentele din sezonul 6 al emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", Adelina, sora lui Andrei, a atras din nou atenţia fanilor. Și de data sat, tot în sens negativ!

Roșcată, eliminată din Casa Mireselor, a venit la fratele său în vizită! Cu forme mult mai pline, Adelina a revenit în emisiune! Fratele său a fost emoționat peste măsură să-și vadă surioara alături! Sentimentele păreau să fie reciproce, dacă Adelina nu s-ar fi comportat într-un mod de-a dreptul controversat.

Tânăra, în loc să stea de vorbă cu Andrei sau să facă curățenie sau mâncare în Casa Mireselor, s-a așezat pe canapeaua roz și a adormit. Nu i-a păsat că este filmată, a dormit neîntoarsă, fără a mai ține cont de nimeni și de nimic!

„Cum îi mai place să stea tolănită batozicăi! Stă cu capul unde alții s-au așezat cu fundul, vaaai!”, au comentat unii telespectatori cârcotași.

Dacă unii s-au grăbit să arunce cu vorbe urâte, alţii au mizat pe caracterul acesteia şi au spus că asta e ceea ce contează la un om, nu felul în care arată.

Când toată lumea credea că blonda sexy i l-a furat Laviniei, Eduard de la „Mireasă pentru fiul meu” a apărut așa! Prima ... Foto. Christian şi Elly, devastaţi de pierderea bunicii! Imaginea de mii de Like-uri a foştilor concurenţi de la "M...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x