Antena Căutare

Îţi mai aduci aminte de Raluca şi Flavius de la "Mireasă pentru fiul meu"? Cei doi sunt gata de marele pas!

Raluca şi Flavius, doi dintre foştii participanţi ai reality-show-ului matrimonial, prezentat de Paula Chirilă îşi continuă povestea de iubire şi dincolo de camerele de filmat din casa dragostei

Raluca şi Flavius, doi dintre foştii participanţi ai reality-show-ului matrimonial, prezentat de Paula Chirilă îşi continuă povestea de iubire şi dincolo de camerele de filmat din casa dragostei. Iar pozele şi mesajele pe care le fac publice sunt dovezi clare că sunt pe drumul care îi poate duce în faţa altarului ca să-şi oficializeze relaţia.

Raluca şi Flavius, doi dintre foştii concurenţi care au participat la "Mireasă pentru fiul meu" în sezonul patru îşi fac foarte des declaraţii de iubire. Mai jos sunt două dintre cele mai recente.

"Orice bărbat caută o femeie potrivită pentru a călători în viață!!!", e mesajul care însoţeşte fotografia pe care şi-au pus-o la profilul de Facebook şi care a fost făcută când erau în competiţie.

Cele mai multe schimbări vizibile şi în bine sunt la Raluca. Forma sprâncenelor din prezent o prinde mult mai bine.

Ce surpriză! Doi foști concurenți de la „Mireasă pentru fiul meu” o susțin pe Natașa!... Casa ”Mireasă pentru fiul meu” fierbe! Andrei a aflat adevărul despre Ana-Maria: ”Am dovezile necesare. Pot să demonstre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x