Îți mai amintești de Gabriel Botez de la MPFM? Ce mai face și cum arată acum

Gabriel Botez este unul dintre cei mai controversați foști concurenți de la Mireasa pentru fiul meu. În casă a fost extrem de respectat, dar marea iubire și-a întâlnit-o afară.

Gbariel Botez, un tătic împlinit

Antena 1

În anul 2016 el s-a căsătorit cu Roxana, o blondă superbă care până în prezent i-a dăruit doi copii. Gabriel își ține mereu fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața sa, iar de curând, fiul său cel mare, Joshua Andrei a împlinit 4 ani.

Fostul concurent a publicat o imagine cu micuțul pe contul de Instagram, unde a postat și următorul mesaj:

"❤️Astăzi e o zi speciala atât pentru mine cât și pentru tine! Astăzi faci 4 ani . 4 ani de când mi-ai schimbat viata în bine și mi-ai dat mai multe motive sa apreciez ceea ce Dumnezeu îmi dă și îmi dă doar la timpul potrivit . As putea scrie o sumedenie de rânduri,dar cel mai important e ca-i mulțumesc Lui Dumnezeu ca esti sănătos si frumos,sa stii ca sunt mândru de tine pana cer și înapoi !! Îti doresc tot ce e mai bun pe lume asta și sa nu uiți ca tati tău îți va fi mereu alături,te va susține și te va proteja!Te iubesc mult,îngerașul meu frumos. LA MULȚI ANI, #JOSHUA!!!❤️"

Viață încurcată pentru Gabriel Botez

Gabriel a avut o viață plină de momente mai puțin fericite. În trecut, după ce a participat timp de două sezoane la Mireasă pentru fiul meu, Gabriel s-a confruntat și cu o depresie din cauza faptului că nu reușea să-și găsească marea iubire.

În anul 2016 el scris pe rețelele de socializare că este dezamăgit de femeile care nu-și mai doresc relații serioase și nici familie sau copii.

”Eu nu pot face parte dintr-o lume în care bărbații își îmbracă soțiile că pe niște femei ușuratice, ajutându-le să pună în evidență lucrurile care ar trebui prețuite. O lume în care nu mai există conceptul de onoare și demnitate și ai încredere în oameni doar atunci când spun “Promit

O lume în care femeile nu își mai doresc copii, iar bărbații care își doresc o familie și un copil sunt priviți drept niște ciudați… în care fraierii se cred superiori, se consideră importanți stand la volanul unei mașini care aparține părinților lui și oricine are un pic de influență încearcă să îți demonstreze că ești un nimeni… O lume în care oamenii sunt ipocriți și se cred religioși, însă în timp ce pretind credință în Dumnezeu stau cu o sticlă de alcool în mâna, iar apoi rad de prima persoană care le vine în minte.

Nu mai pot trăi în această lume în care conceptul geloziei este rușinos, iar modestia este văzută că un dezavantaj… în care oamenii au uitat să fie sensibili și nu mai știu ce inseamni iubire, căutând doar cea mai simplă opțiune pentru ei… O lume în care oamenii ajung să arunce toți banii pentru a își repara mașînă la prima zgârietură, în care nu se economisește niciun ban, în care timpul nu mai contează”, a scris Gabi atunci.

Gabriel de la MPFM, o familie frumoasă

Potrivit spynews.ro, Gabriel și actuala sa soție, Roxana s-au căsătorit, au devenit la scurt timp părinți, dar fericirea nu a mai durat mult și s-au despărțit. Pentru că dragoste unește cel mai bine doi oameni, cei doi au revenit la gânduri mai bine, s-au împăcat, iar în 2019 au devenit din nou părinți.

Alexandru Zian este fiul cel mic al lui Gabriel Botez de la MPFM. Tot sursa mai sus menționată scrie că cei doi soți locuiesc acum în Marea Britanie alături de copiii lor, iar cele mai recente imagini demonstrează că sunt o familie frumoasă și împlinită.

Ultimele știri