Antena Căutare

Îți mai amintești de Mariana de la "Mireasă pentru fiul meu"? Fosta concurentă s-a schimbat enorm: "Nu am recunoscut-o. E superbă!"

La aproape doi ani de la ieșirea din casa "Mireasă pentru fiul meu", Mariana, soția lui Grigore, este mai frumoasă ca niciodată. La prima vedere, fanii aproape că nu au recunoscut-o.

La aproape doi ani de la ieșirea din casa "Mireasă pentru fiul meu", Mariana, soția lui Grigore, este mai frumoasă ca niciodată. La prima vedere, fanii aproape că nu au recunoscut-o.

Brunetă, cu părul lung, uşor ondulat, fosta concurentă arată ca o adevărată prinţesa. S-a făcut și mai frumoasă decât o ştiau susţinătorii, de pe vremea când se afla în competiţie.

Tânăra a primit o mulţime de complimente din parte celor care o îndrăgesc: "O fată de nota 10!", "La fel de frumoasă era şi-n emisiune!","Foarte frumoasă, de nerecunoscut","O hărnicuţă şi o frumoasă", "Cuminte şi frumoasă! Bravo, fată!", " Nu am recunoscut-o.. E superbă!"

Dezvăluiri dureroase la "Mireasă pentru fiul meu". Vali distrus de amintirile copilăriei: "Tata m-a dat c... Raymond și Constantina de la "Mireasă pentru fiul meu", din nou împreună? Fotografia care a creat isterie în r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x