Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Iubiți fără număr pentru o fostă concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”. Mai mereu „într-o nouă relație”!

A părăsit casa show-ului motivând că niciunul dintre băieți nu este pe ppacul său, chiar dacă, la un moment dat, a avut o scurtă aventură cu un concurent foarte apreciat de public

A părăsit casa show-ului motivând că niciunul dintre băieți nu este pe ppacul său, chiar dacă, la un moment dat, a avut o scurtă aventură cu un concurent foarte apreciat de public.

Este vorba despre Carmen, blonda cu multe pretenții la capitolul iubiți. Seceta din timpul show-ului a trecut, însă căutarea fetei continuă. Asta pentru că după ce a încheiat flirtul cu Andrei în casa „Mireasă pentru fiul meu” a mai avut o relație la care a renunțat rapid. De curând însă, frumoasa blondă e angrenată, din nou, într-o poveste de iubire, dar deocamdată ezită să spună numele alesului.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă vreţi să revedeti cele mai bune momente din emisiunea favorită, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral transmise pe TV: https://goo.gl/rtDVyR

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/mireasa-pentru-fiul-meu şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina cu peste 325.000 de prieteni https://www.facebook.com/mpfmantena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/MireasaAntena1.

Video