Antena Căutare

Iubitul bătăuș al Lilianei de la „Mireasă”, poză controversată pe Facebook! Fanii iubitei: „Mare boier, mare caracter, ai terorizat lumea!”

Liliana, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", s-a întors în brațele fostului iubit, Luțu, poreclit  Klaudelu Maidanezu.

Liliana, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", s-a întors în brațele fostului iubit, Luțu, poreclit Klaudelu Maidanezu.

Recent, tânărul a postat pe pagina personală o imagine, în care postura sa este una aparent sfidătoare. „Mare boier, mare caracter, ai terorizat lumea!”, i-au scris ironic fanii iubitei.

Fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" a avut o relaţie de trei ani de zile cu bărbatul. Luțu părea îndrăgostit atunci de Lili, dar asta nu l-a împiedicat să o bată. În plus, Lili trăia cu frica că și-ar putea pierde viața. Asta nu a împiedicat-o să se împace cu el.

Articolul continuă după reclamă

”Fostul iubit m-a amenințat că dacă nu voi fi a lui, nu voi fi a nimănui!”, povestea Lili atunci.


"Luţu e fostul meu iubit. Am stat un an cu el în casă. Am un an de când mă chinui să termin relaţia cu el. Pe mine nu m-a lovit, dar sigur asta urma. Trei ani am fost iubiţi. Era agresiv verbal. ", a declarat atunci Liliana.

În trecut, Luțu și-a agresat iubita, a dus-o la Lacul Morii și a încercat să o omoare.

Mihai de la "Mireasă pentru fiul meu", în cârje la emisiune. Ce a pățit concurentul?... Mirela Boureanu Vaida, nostalgică și la fel de frumoasă! Fanii au înroșit butonul de LIKE!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x