Antena Căutare

La final de emisiune, o fostă concurentă face dezvăluiri din Casa Mireselor! Adevărul din culisele celui mai iubit show matrimonial

Tatiana, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu!", suferă enorm pentru că emisiunea va lua sfârșit pe 4 martie. Tânăra, eliminată din Casa Mireselor în sezonul trecut este o telespectatoare fidelă și ori de câte ori se difuzează show-ul matrimonial, nu poate lipsi din fața micului ecran.

Tatiana, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu!", suferă enorm pentru că emisiunea va lua sfârșit pe 4 martie. Tânăra, eliminată din Casa Mireselor în sezonul trecut este o telespectatoare fidelă și ori de câte ori se difuzează show-ul matrimonial, nu poate lipsi din fața micului ecran.

Într-o postare recentă pe rețeaua ei de socializare, bruneta a dezvăluit cum e atmosfera în Casa Mireselor, dincolo de ceea ce se vede la televizor.

΄n urmă cu un an aveam parte de un nou început, o nouă viață, aveam șansa de a participa, pe atunci, la cel mai iubit show matrimonial. Mi-am dorit să particip, să devin concurentă pentru a învăța viața. Îmi aduc aminte și acum ce mari emoții am avut, îmi tremurau picioarele în momentul când coboram acele scări și-mi era teamă să nu cad . Nu regret nici un moment dorința de a participa la aceasta emisiune, o emisiune în care am învățat că atât timp cât tu îți dorești ceva ,poți avea doar dacă știi cum să lupți pentru acest lucru. Am cunoscut oameni deosebiți, frumoși și inteligenți ,oameni ce au luptat pentru fericirea și iubirea lor”, a scris Tatiana.

Bruneta rubensiană a fost o prezență controversată în Casa Mireselor. Gurile rele spun că s-a iubit cu unchiul ei în anii de liceu. După studiile liceale, bruneta a lucrat că babysitter chiar pentru unchiul ei, rămas văduv.

„Ma bucur enorm că am cunoscut două doamne frumoase, Mirela Boureanu Vaida si Paula Chirila. Ma bucur că am cunoscut oamenii din staff, ce au avut grijă de mine atunci cand am avut nevoie și și-au facut griji pentru toți fiecare in parte.

A fost o emisiune de iubire, de dragoste și spun cu mare părere de rau „a fost” , pentru că nu mai este acea emisiune amuzantă, distractivă și plină de entuziasm din care eu am facut parte și regret, oarecum, terminarea emisunii, poate este mai bine așa.

Dar sunt bucuroasă, căci deși în cadrul competiției nu mi-am găsit sufletul pereche, în afara ei, am gasit ceea ce îmi doream și mă simt împlinită alături de el. Așadar, mulțumesc emisiunii pentru tot ceea ce m-a făcut să-mi doresc să am în viață, pentru iubire si prieteniile frumoase ce le-am legat și încă rezistă”, a completat Tatiana.

Emoție și lacrimi la nominalizările „Mireasă pentru fiul meu”. La șase luni de la startul competiției, un concurent este... Acuzații grave între concurenții de la „Mireasă pentru fiul meu”: „E un mincinos. A făcut asta pentru a nu fi eliminat!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x