Antena Căutare

Lacrimi amare în Casa Mireselor! Mihai, probleme la Starea Civilă. Nunta lui cu Mihaela este în pericol!

Mihaela îl declară dragoste veșnică lui Mihai, însă o problemă minoră de la Starea Civilă le poate strica nunta!

Mihaela îl declară dragoste veșnică lui Mihai, însă o problemă minoră de la Starea Civilă le poate strica nunta!

Deși se iubesc și sunt deciși să facă pasul cel mare, Miki și Mihai au de înfruntat foarte multe probleme. Mihai trebuie să-și lămurească la primărie... starea lui civilă. E vorba doar de un folmular completat greșit, atâta tot!

Mihaela şi Mihai s-au logodit în luna decembrie a anului trecut. Atunci, tânărul a cerut-o de soţie pe Mihaela, iar aceasta, emoţionată, a acceptat cererea în căsătorie a acestuia.

„Am avut o dorinţă şi aceea de a o face pe Mihaela fericită toată viaţa. Asta îmi doresc cel mai mult, să te fac cea mai fericită femeie din lume pentru că n-am iubit pe nimeni atât de mult cum te iubesc pe tine. Îmi doresc din tot sufletul să îmbătrânim frumos împreuna, să fii mama copiilor mei. Te iubesc mult, iubirea mea. Vrei să fii soţia mea?“, au fost cuvintele rostite de Mihai.

Edith: ”Mă macină gândul că Geo a vrut să intre în fiecare sezon pentru câte o fată”. S-a rupt lanțul de iubire?... Unde vrea să se mute Paula Chirilă după ce se termină „Mireasă pentru fiul meu”? E la 6.000 de kilometri de România!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x