Antena Căutare

Lavinia de la "Mireasă pentru fiul meu", prima poză cu copilul. Fanii: „Felicitări!”

Nu o dată Lavinia a fost sinceră și a afirmat în platoul ”Mireasă pentru fiul meu” că, în viitorul apropiat, și-ar dori un copil. De data asta, și-a luat fanii prin surprindere, fotografiindu-se cu un copilaș, un băiețel.

Nu o dată Lavinia a fost sinceră și a afirmat în platoul ”Mireasă pentru fiul meu” că, în viitorul apropiat, și-ar dori un copil. De data asta, și-a luat fanii prin surprindere, fotografiindu-se cu un copilaș, un băiețel.

Copilul este nimeni aaltul decât nepotul lui Eduard, dar fanii s-au grăbit să-i felicite pe cei doi foști concurenți al show-ului matrimonial.

Se zvonește că Lavinia și Eduard ar urma să devină părinţi, afirmă unii dintre fanii "Mireasă pentru fiul meu". Ceea ce i-a pus serios pe gânduri pe admiratori au fost câteva poze în care Lavi pare să fi luat multe kilograme în greutate.

Valentin amenință: "Toţi cei care aveţi ceva împotriva mea, feriţi-vă!" Vor fi jigniri și lovituri în Casa Mir... Adriana de la „Mireasă pentru fiul meu”, propunere inedită pentru fani: „Prin participarea la acest concurs, poți fi tu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x