Antena Căutare

Liliana, cea mai frumoasă fostă concurentă a unui show matrimonial, s-a întors din nou la prima ei meserie, care a consacrat-o!

Liliana, una dintre cele mai frumoase și îndrăgite foste concurente de la "Mireasă pentru fiul meu", s-a întors din nou la prima ei meserie, care a consacrat-o! Îmbrăcată ca o veritabilă Minnie Mouse, bruneta a acceptat să fie nimatoare pentru fetița unor prieteni de familie.

Liliana, una dintre cele mai frumoase și îndrăgite foste concurente de la "Mireasă pentru fiul meu", s-a întors din nou la prima ei meserie, care a consacrat-o! Îmbrăcată ca o veritabilă Minnie Mouse, bruneta a acceptat să fie nimatoare pentru fetița unor prieteni de familie.

Zis și făcut! Interesant e că și micuța a fost îmbrăcată de părinți cu o ținută similară, iar cele două nu au putut decât să se amuze, să se admire reciproc și să facă fotografii.

Desigur cei mai încântați de peisaj au fost fanii brunetei, care nu au mai contenit cu laudele, Like-urile și complimentele.

„Lilișor, ești ca o prințesă!”, „Superbă!”, „Pe când vei deveni și tu mamă? Îți stă extraordinar!”, sunt numai câteva dintre comentariile admiratorilor.

Bruneta s-a întors în brațele fostului iubit, Klaudelu Maidanezu, deși se vehicula că va reintra în Casa Mireselor pentru a mai da o șansă dragostei.

Video! Elly şi Cristian de la "Mireasă pentru fiul meu" au dansat de mama focului! Cum s-au distrat cei doi la... Crina, ”grăsunica din Casa Mireselor”, a revenit la formele care au consacrat-o! După ce s-a pozat de Paște lângă platou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x