Antena Căutare

Liliana de la "Mireasă", de nerecunoscut în 2007! Acum toți o vor, dar atunci semăna mai degrabă cu Minnie Mouse! O recunoști?

Liliana, fosta concurentă din emisiunea "Mireasă pentru fiul meu", a fost mereu o tânără frumoasă. Chiar și acum nouă ani, bruneta era cuceritoare. Cel puțin pentru copilașii ai căror părinți apelau la ea pentru petrecerile-surpriză!

Liliana, fosta concurentă din emisiunea "Mireasă pentru fiul meu", a fost mereu o tânără frumoasă. Chiar și acum nouă ani, bruneta era cuceritoare. Cel puțin pentru copilașii ai căror părinți apelau la ea pentru petrecerile-surpriză!

Dacă acum are alură de fotomodel, în trecut Lili era o adolescentă care își definea frumusețea. Tânăra era animatoare pentru copii, iar la acea vreme nu părea prea pasionată de televiziune sau de aspectul fizic.

Cu toate astea, fosta concurentă era una cu potențial, chiar dacă unii nu au ezitat să se întrebe dacă chiar e ea fata din fotografii. Îmbrăcată în costum de Minnie Mouse, Lili era adorabilă și atunci.

Deși nu a format oficial un cuplu cu niciun băiat din Casă, Liliana a avut o conexiune specială cu Vlăduţ, coleg de competiţie. Cu toate astea, între ei nu s-a legat nimic, ambii fiind în continuare singuri.

Hamude, noul concurent în Casa Mireselor?! Oricine l-ar vrea! Fetelor, ne înscriem?... Toată lumea o știe pe Paula Chirilă, prezentatoarea show-ului matrimonial "Mireasă pentru fiul meu". Dar uite ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x