Antena Căutare

Liliana, din nou în casa "Mireasă pentru fiul meu"? Bruneta a făcut anunțul pe Facebook

După ce s-a scris zile în şir pe grupurile susţinătorilor că Liliana va intra din nou în competiţie, bruneta a făcut un anunţ pe Facebook. Admiratorii au reactionat imediat!

După ce s-a scris zile în şir pe grupurile susţinătorilor că Liliana va intra din nou în competiţie, bruneta a făcut un anunţ pe Facebook. Admiratorii au reactionat imediat!

Liliana, una dintre fostele participante ale emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" a negat zvonurile care au circulat, în ultima perioadă.

"Țin să vă anunț că NU, nu voi intra în casa «Mireasă pentru fiul meu», așa cum se zvonește. Consider că mi-am jucat cartea și este rândul celorlalți concurenți NOI să o joace pe a lor. Vă salut și vă pup cu drag", a scris Liliana Boje pe pagina ei de Facebook, potrivit spynews.ro.

"Nici nu puteam crede vreodată ca tu să reintrii, indiferent de câtă lume ar fi spus asta pentru că tu ești Liniana, fata noastră magică și fata cu un caracter de nota două mii", "Te pup, Liliana și eu mi-am spus asta, dar unii o țin pe a lor (...)" și "Știam că sunt doar zvonuri și că nu vei intra din nou în casă.Te pup" sunt doar trei dintre mesajele postate de fanii fostei concurente din sezonul cinci.

Ce frumos! Adriana de la "Mireasă pentru fiul meu", anunţ emoţionant pe pagina de Facebook: "Nu mai avem ... Şi ei? Fanii "Mireasă pentru fiul meu" nu mai ştiu ce să creadă. Doi concurenţi, în prag de despărţire: ”Nu o ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x