Antena Căutare

Loredana de la „Mireasă pentru fiul meu” s-a tuns, s-a vopsit mov, iar schimbarea e radicală! Fanii: „Doamne-ferește, arată ca un bărbat și a și mințit că e gravidă!”

Loredana şi Ionuţ, foşti concurenţi ai sezonului al cincilea de la "Mireasă pentru fiul meu" au stârnit multe controverse, în timpul competiției, dar și în afara ei.

Loredana şi Ionuţ, foşti concurenţi ai sezonului al cincilea de la "Mireasă pentru fiul meu" au stârnit multe controverse, în timpul competiției, dar și în afara ei.

Bruneta și-a schimbat look-ul, a renunțat la pletele brunete și s-a tuns și a optat pentru o culoare neon: mov! Fanii au fost mai mult decât surprinși, iar reacțiile lor au fost chiar acide.

„Doamne-ferește, arată ca un bărbat și a și mințit că e gravidă!” , au comentat ei pe un grup dedicat emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”.

Acum, însă, teoria de acum le întrece pe toate la un loc! În acest context, foștii susținători au o ipoteză la care nimeni nu s-a gândit să răspundă în vreun fel: „A fost vreodată Loredana însărcinată?”

Înainte de a se căsători, în luna iulie a anului trecut, Loredana şi Ionuţ au anunțat că vor deveni părinți. Bruneta a confirmat acest lucru într-una din apariţiile de la finalul sezonului 5, ba chiar și la Marea Gală din finală a reconfirmat acest lucru. Cu toate acestea, Loredana şi Ionuţ nu au publicat pe reţelele de socializare nicio fotografie în care să se vadă burtică fostei concurente, astfel că fanii au început să între la bănuieli.

Care este adevărul? Acum, marea întrebare este dacă Loredana a fost într-adevăr gravidă, cum a anunţat. Voi ce credeți: a mințit?

Surpriză uriașă pentru fanii „Mireasă pentru fiul meu”! O fostă concurentă a făcut marele anunț la care nimeni nu se așt... Maria de la „Mireasă pentru fiul meu” și-a uimit fanii! Ce decizie importantă a luat fosta concurentă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x