Antena Căutare

Loredana de la „Mireasă pentru fiul meu” s-a tuns, și-a vopsit părul albastru, mov, roz, iar acum arată așa! Fanii: „Să ne ierți, credem că te-ai zurlit!”

Loredana, fostă concurentă a sezonului al cincilea de la "Mireasă pentru fiul meu", a stârnit multe controverse în ultimul timp, după ce a ales să își schimbe înfățișarea de mai multe ori în numai într-o lună. Soția lui Ionuț a intrat parcă într-un maraton al schimbărilor, care nu a fost pe placul tuturor. 

Loredana, fostă concurentă a sezonului al cincilea de la "Mireasă pentru fiul meu", a stârnit multe controverse în ultimul timp, după ce a ales să își schimbe înfățișarea de mai multe ori în numai într-o lună. Soția lui Ionuț a intrat parcă într-un maraton al schimbărilor, care nu a fost pe placul tuturor.

„Să ne ierți, credem că te-ai zurlit!”, i-au scris îngrijorați fanii.

Bruneta și-a schimbat look-ul, a renunțat la pletele brunete și s-a tuns și a optat pentru o culoare neon: mov! ca mai apoi să opteze pentru albastru, roz și, în cele din urmă, o creastă blondă.

Fanii au fost mai mult decât surprinși, iar reacțiile lor au fost chiar acide. Cu toate astea, Ionuț o divinizează și îi reamintește ori de câte ori are ocazia că o iubește nespus de mult.

Voi ce părere aveți: îi stă mai bine blondă sau brunetă lui Lori?

Liliana de la „Mireasă pentru fiul meu”, ireal de sexy la malul mării! Fanii: „Ți s-a mai spus că ești perfectă, arăți m... Lavinia și Eduard de la „Mireasă pentru fiul meu”, prima poză în trei! Fanii: „Sunteți foarte frumoși!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x