Antena Căutare

Luțu, bătăușu', iubitul Lilianei de la "Mireasă pentru fiul meu", a făcut publică prima fotografie cu „copilul” lor. Doamne, e adorabil!

Liliana, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", s-a întors în brațele fostului iubit violent, Luțu. Tânărul a făcut publică pe Facebook prima fotografie cu „copilul” lor, un cățeluș adorabil.

Liliana, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", s-a întors în brațele fostului iubit violent, Luțu. Tânărul a făcut publică pe Facebook prima fotografie cu „copilul” lor, un cățeluș adorabil.

Cățelușul e extraordinar de frumos și bine îngrijit și i-a cucerit pe fani.

În cadrul show-ului matrimonial, bruneta a făcut mărturisiri șocante despre relația lor trecută: a fost terorizată de fostul ei iubit la care a decis să revină.Fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" a avut o relaţie de trei ani de zile cu tânărul. Luțu părea îndrăgostit atunci de Lili, dar apoi, Luțu a devenit extrem de violent cu femeia pe care o iubea. În plus, Lili trăia cu frica că și-ar putea pierde viața. Asta nu a împiedicat-o să se împace cu el.

”Fostul iubit m-a amenințat că dacă nu voi fi a lui, nu voi fi a nimănui!”, povestea Lili atunci.


"Luţu e fostul meu iubit. Am stat un an cu el în casă. Am un an de când mă chinui să termin relaţia cu el. Pe mine nu m-a lovit, dar sigur asta urma. Trei ani am fost iubiţi. Era agresiv verbal. De un an de zile am vrut să pun capăt, dar nu mă lăsa în pace. Recunosc că l-am iubit foarte mult, dar el a ajuns să îmi cunoască slăbiciunile. A făcut box. Devenise foarte posesiv. El nu accepta ideea să mă piardă. În ultimul timp, între noi nu mai era respect. A fost o relaţie greu de vindecat", a declarat atunci Liliana.

Adevărul fără perdea de la felina năstrușnică! O telespectatoare: „Denisa, e adevărat că intri în Casa Mireselor?” Răspu... Fratele Cassandrei de la „Mireasă pentru fiul meu”, insultat de o tânără gen Nikita: „Cap de mop care ești!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x