Antena Căutare

Marian și Cristiana Stoica de la MPFM 4, portret superb de familie. Cei doi au o fetiță și un băiețel

Cristiana și Marian de la Mireasă pentru fiul meu sezon 4 au o familie superbă. Cei doi sunt părinții a doi copii incredibil de frumoși: Rian, care are 5 ani, și Isabelle Maria.

colaj de imagini cu cristiana si marian stoica de la mpfm 4 Galerie
Cristiana și Marian de la Mireasă pentru fiul meu sezon 4 au o familie superbă. Cei doi sunt părinții a doi copii incredibil de frumoși: Rian, care are 5 ani, și Isabelle Maria | Antena 1

Recent, Cristiana și Marian au sărbătorit ziua de naștere a micuțului la munte. De acolo, cei doi au împărțășit un portret emoționant de familie și mai multe fotografii cu cei doi pitici.

Cum arată familia Cristianei și a lui Marian de la MPFM 4

”Pe 28, Rian a împlinit 5 ani( Doamne ce repede trece timpul😪) și ne-a "dus" pe pârtie, asta a fost dorința lui❤❤💙💙. Au fost 2 zile frumoase, agitate și nebune🤣🤣🤣 Isabelle Maria este foarte independentă și ambițioasă, voia să facă totul singură, doar este fată mare🙈

Ne bucurăm că alături de noi, ca în fiecare an, nașii noștri fac tot posibilul și sărbătorim împreună. Mulțumim pentru tot!! Vă iubim!!

Citește și: Cum arată băiețelul Lorenei Vladu de la MPFM. A moștenit frumusețea mamei sale

La mulți ani, Rianul nostru bun, sensibil, ascultător și iubitor!! Tot ce ne dorim este să fii sănătos și să ai o soartă bună!! Vă iubim minunile noastre!! Doamne ajută la toată lumea!! Și vă dorim numai bine!! ❤😘🥰🤗”, au scris Marian și Cristiana pe pagina lor comună de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a evoluat povestea de dragoste dintre Cristiana și Marian de la MPFM 4

În ciuda dificultăților pe care le-au întâmpinat, din cauza diferenței de vârstă, Cristiana și Marian au dovedit că se iubesc cu adevărat și au rămas împreună.

Ei sunt acum mai fericiți ca niciodată, mai ales că familia lor însumează patru membri. Cristiana și Marian au doi copii, un băiețel și o fetiță.

Între Marian și Cristiana există o diferență de 13 ani, aspect care i-a făcut pe mulți să le pună relația la îndoială. Și ei au considerat, nu o dată, că acest lucru le pune piedici.

Citește și: Elly și Cristian Șonea de la „Mireasă pentru fiul meu” vor deveni părinți. Cei doi au făcut marele anunț pe rețelele sociale

La două luni după ce au decis să fie împreună, Marian și Cristiana se despărțeau pe motiv că nu sunt compatibili.

Cel care a inițiat despărțirea a fost Marian, care a concluzionat că perioada de două luni ar fi fost suficientă pentru ca el și Cristiana să formeze un cuplu solid însă, odată neîndeplinit acest aspect, relația era sortită eșecului.

“Cred că eu am fost de vină. Am spus lucruri care pe el l-au deranjat. Poate din greșeala asta o să învăț pe viitor. Mama și sora mea mi-au zis să fac ce simt, dar nu le-am lăsat să îmi zică unde am greșit pentru că vreau să îmi dau seama singură”, declara atunci Cristiana.

Dar sentimentele puternice i-au adus împreună și iată că, la șase ani de la acel moment, Marian și Cristiana au o familie superbă.

Citește și: Liliana Boje are o familie superbă. Cum arată cei doi copii ai fostei concurentei de la MPFM

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x