Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Mașina câștigată cu greu a ajuns de vânzare. Lavinia și Eduard de la „Mireasă pentru fiul meu” au luat o decizia de renunța la automobil!

S-a luptat zeci de ore ca să câştige maşina pusă în joc la "Mireasă pentru fiul meu", dar nu este legată sentimental de automobil. Lavinia a decis să vândă maşina pe carea obţinut-o cu multă sudoare în cadrul reality show-ului matrimonial, de la Antena 1

S-a luptat zeci de ore ca să câştige maşina pusă în joc la "Mireasă pentru fiul meu", dar nu este legată sentimental de automobil. Lavinia a decis să vândă maşina pe carea obţinut-o cu multă sudoare în cadrul reality show-ului matrimonial, de la Antena 1.

Lavinia şi Eduard, foşti concurenţi în sezonul trecut la "Mireasă pentru fiul meu", au scos la vânzare automobilul câştigat de concurentă în cadrul unei curse infernale, de câteva zile. Deşi nu a mâncat şi a stat ore în şir în picioare, cu mâna pe maşină, Lavinia nu se vede la volanul automobilului şi a decis să renunţe la el. Anunţul a fost făcut pe un site de socializare şi mulţi dintre susţinători s-au mobilizat pentru a-i ajuta să găsească un cumpărător. Au fost însă şi cârcotaşi care au precizat că Lavinia şi Eduard nu au bani şi vor să trăiască o perioadă de pe urma premiului obţinut în casa "Mireasă petru fiul meu", scrie spynews.ro.

Video