Antena Căutare

Mihaela și Mihai, singurii miri de la „Mireasă pentru fiul meu”. Imagini de colecție cu cei care pentru mulți sunt adevărații câștigători

Reality-show-ul „Mireasă pentru fiul meu” s-a terminat pe 4 martie, iar Paula Chirilă și concurenții și-au luat „rămas-bun” de la telespectatori.

Reality-show-ul „Mireasă pentru fiul meu” s-a terminat pe 4 martie, iar Paula Chirilă și concurenții și-au luat „rămas-bun” de la telespectatori.

La începutul lunii septembrie a anului trecut, a debutat ediția a celui mai urmărit reallty-show din România. Era într-o sâmbătă, emoțiile concurenților și ale prezentatoarei erau la unison! iar telespectatorii de abia așteptau să-i cunoască pe protagoniști.

Opt fete și cincisprezece băieți au intrat atunci în Casa Mireselor, cu gândul de a-și găsi jumătatea. Încă din prima seară, o parte dintre băieți au putut relaționa cu fetele pentru câteva minute. Primele schimburi de cuvinte, primele ocheade, primii fiori ai dragostei!

Mihaela și Mihai și-au unit destinele în Marea Finală. Emoționați, cei doi au ales să devină o familie. Alături le-au fost cei dragi, printre care familiile. Evident, nu a lipsit nici Alexandra, fostă concurentă în Casa Mireselor și sora miresei.

După ce au ieșit din Casa Mireselor, tinerii au planuri mari: se vor muta împreună, vor pune detaliile unei nunți ca la carte!

Casă de piatră, dragilor!

Primul mesaj al lui ALI după ce „Mireasă pentru fiul meu” s-a terminat. Putea fi mirele sezonului alături de Edith, dar ... Un nou anunț-surpriză a apărut pe facebook-ul Tinei și al lui Raymond. Cei doi foști concurenți de la „Mireasă pentru fi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x