Antena Căutare

Mihai și Mihaela au ieșit mirii sezonului și s-au căsătorit din iubire. Însă fanii nu văd bine apropierea fostului concurent de cumnata lui: "Alexandra e mai lipicioasă de Mihai, parcă ar fi iubita lui"

S-au iubit din prima clipă în care s-au cunoscut, iar căsătoria a fost singurul motiv pentru care au rămas în competiție. Mihaela și Mihai, mirii sezonului șase "Mireasă pentru fiul meu", au devenit o familie frumoasă, gata să clădească lucruri importante împreună. 

S-au iubit din prima clipă în care s-au cunoscut, iar căsătoria a fost singurul motiv pentru care au rămas în competiție. Mihaela și Mihai, mirii sezonului șase "Mireasă pentru fiul meu", au devenit o familie frumoasă, gata să clădească lucruri importante împreună.

Însă fanii nu văd cu ochi buni intrare fostului concurent în familia Mihaelei. Aceștia consideră că Alexandra, cumnata lui, ar reprezenta un pericol pentru cei doi. Fata i-ar cam face ochi dulci.

Cum au tras această concluzie? Doar aruncând un ochi peste o fotografie în care cuplul apare alături de "tânără inculpată", destul de apropiată de Mihai: "Se vede cu ochiu liber că Alexandra e mai lipicioasă de Mihai. Parcă ar fi iubita lui".

Însă totul rămâne la stadiul de supoziție.

Geo de la „Mireasă” și-a așternut sentimentele: „Nu e deloc plăcut când primesc mesaje că nu a fost frumos din partea me... Petru de la ”Mireasă”, bântuit de gânduri negre și depresie? „Sunt ca un actor pierdut, aruncat în mijlocul unei lumi gr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x