Antena Căutare

Miki și Alexandra de la „Mireasă” sunt frumoase, dar să o vedeți pe mama lor! Parcă ar fi sora lor mai mare! Fanii: „Fetelor, arată mai bine ca voi!”

„Așchia nu sare departe de trunchi”: spune un proverb românesc. Această zicală pare a fi valabilă și atunci când facem referire la spectul fizic.

„Așchia nu sare departe de trunchi”: spune un proverb românesc. Această zicală pare a fi valabilă și atunci când facem referire la spectul fizic.

Frumusețea e trăsătură de familie în familia Alexandrei și a lui Miki de la „Mireasă pentru fiul meu”. Fosta și actuala concurentă al show-ului matrimonial au moștenit ochii ale mamei lor, o doamnă extraordinar de delicată și frumoasă, despre care fanii au crezut inițial că e sora lor mai mare.

Unii fani cârcotași sunt de părere că mama fetelor e chiar mai frumoasă decât ele. Femeia din Slatina le-a crescut cu simțul responsabilității pe cele două domnișoare și le-a inoculat dragostea pentru arta culinară.

După ce Ale a ieșit din emisiune, a intrat sora ei în noul sezon, unde și-a întâlnit marea iubire, pe Mihai.

Totul despre blonda sexy despre care s-a scris că are o aventură cu mirele Eduard. Fanii: „Lavi, divorțați?”... Războiul continuă între foștii iubiți! Andrada: "M-am obişnuit să fiu vinovată pentru orice i se întâmplă lui Crist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x