Antena Căutare

Mirela Boureanu Vaida a făcut anunțul mult așteptat. Vedeta revine în televiziune!

Frumoasa blondă care a prezentat „Mireasă pentru fiul meu” a recunoscut că revenirea sa pe micile ecrane este mai aproape decât s-ar fi crezut

Frumoasa blondă care a prezentat „Mireasă pentru fiul meu” a recunoscut că revenirea sa pe micile ecrane este mai aproape decât s-ar fi crezut.

Într-un interviu acordat jurnaliștilor de la Libertatea, Mirela Boureanu Vaida a povestit cât de tare a speriat-o momentul în care a fost nevoită să renunțe la cariera sa din televiziune pentru a deveni mamă: „M-am speriat foarte tare de pauza de televiziune, pentru că ştiam că atunci când Vladimir va veni pe lume, eu voi lua o pauză mai mare decât s-a întâmplat la Carla şi mi-a fost foarte greu în prima luna, fiindcă veneam dintr-un mediu cu o viteză foarte mare de muncă, iar deodată să pui stop şi să stai în casă cu 2 copii care plâng în acelaşi timp, se trezesc în acelaşi timp, au nevoie de ţine în acelaşi timp, vor să-i iei în braţe în acelaşi timp şi nu mai poţi să faci nimic din ce îţi plăcea altă dată presupune un şoc destul de mare”, a spus vedeta.pentru Libertatea.

Vestea bună este că pauza de televiziune a Mirelei pare să se apropie de sfârșit. ”Mi-e dor de contactul cu publicul”, a recunoscut fosta prezentatoare a show-ului matrimonial „Mireasă pentru fiul meu”, iar potrivit unor informații neoficiale, aceasta va reveni la tv într-un timp foarte scurt.

E SCANDAL mare la „Mireasă pentru fiul meu”. Valentin și Andrada părăsesc competiția după ce au aflat că vor fi...... Şoc la "Mireasă pentru fiul meu"! Vali a inventat povestea emoţionantă de viaţă? "E vina mea"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x