Căutare Live

Mirela Boureanu Vaida a recunoscut. „Nu e nicio glumă. Da, am plecat de acasă!”

Îndrăgita vedetă a povestit cum a dispărut din căminul conjugal fără să-și ia copiii cu ea. Într-un adevărat „auto-denunț”, Mirela a explicat cu lux de amănunte întregul episod

Îndrăgita vedetă a povestit cum a dispărut din căminul conjugal fără să-și ia copiii cu ea. Într-un adevărat „auto-denunț”, Mirela a explicat cu lux de amănunte întregul episod pe blogul său personal. Frumoasa prezentatoare și soțul său au plecat câteva zile în Italia, ajutați fiind de soacra blondei, care a acceptat să aibă grijă de cei mici.

„Pai e bine. Daca vine soacra-mea, eu plec de acasa!!

Hahaha!! Stiu cum suna dar e adevarat. Nu in sensul ala, ci in sensul ca daca tot are cine sta cu „pruncii”, pot si eu sa organizez o iesire cu Alex, o fuga pe undeva, oriunde, numa’ sa fugim! Nu de soacra-mea, neaparat, ci… asa… Sa mai fugim si noi!

Am cautat de joi pe vineri cateva zboruri cu intoarcere duminica si n-am gasit decat ceva in Italia, Germania, Marea Britanie. Am ales Italia pentru ca ne place mancarea, spiritul lor liber si relaxat, cultura, arhitectura oraselor etc.

Si iata-ne a doua zi in Florenta, intr-un aeroport mic si ingrijit, cu un soare primavaratec si, totusi, rece… Nu ne-am facut niciun plan de actiune dar auzisem ca „Firenze” e un oras mic si-l poti parcurge la pas lejer in 2 zile. Asa ca am pornit spre hotel, direct in inima centrului istoric, am luat micul dejun, ne-am cazat, apoi a inceput explorarea cu harta turistica in mana…”, scrie Mirela pe blog.

Dumnezeule mare, ce lucruri ies la iveală la „Mireasă pentru fiul meu”! „A dat cu cuţitul după mine, mi-a zgâriat maşina... Un cuplu de la "Mireasă pentru fiul meu" pleacă din concurs! El a sărit deja gardul, ea e încă în emisiune...
Ultimele știri