Antena Căutare

Mirela Boureanu Vaida, dezvăluiri emoționante! Cum e de fapt viața de mămică: „Iarna e foarte greu de stat în casă, cu copii mici. Au multă energie!”

Se spune că o femeie își atinge potențialul maxim de frumusețe atunci când ajunge mamă.

Se spune că o femeie își atinge potențialul maxim de frumusețe atunci când ajunge mamă. Nu știm dacă într-adevăr este așa, cert e că exemplul fostei prezentatoare de la "Mireasă pentru fiul meu", Mirela Boureanu Vaida, confirmă ipoteza. Viața de mămică nu este însă ușoară.

„Iarna e foarte greu de stat în casă, cu copii mici. Au multă energie, dar afară e prea frig...”, a scris Mirela pe blogul personal. În plus, Mirela a mai dezvăluit că se trezește în fiecare dimineața la ora 6.00 pentru a-și alăpta bebelușul și, chiar și atunci când vine bona, micuții nu pot sta departe de mămica lor.

Pentru Carla și Vladimir, copilașii ei adorabili, Mirela Boureanu Vaida a ales să stea, cel puţin pentru o perioadă, departe de camerele de filmare, însă fosta prezentatoare nu se poate abţine, spre marea bucurie a fanilor.

E la un pas de a naște, dar e cea mai energică viitoare mămică! Cum a fost surprinsă Loredana de la „Mireasă pentru fiul... Lavinia și Eduard de la „Mireasă pentru fiul meu”, prima poză în trei! Fanii: „Sunteți foarte frumoși!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x