Antena Căutare

Mirela Boureanu Vaida recunoaște că are motive serioase de îngrijorare: “Deja devin geloasă!”

Mirela Vaida s-a retras de pe micul ecran de luni bune, însă tot are restanțe serioase la capitolul odihnă. Cu toate că și-a angajat o bonă, proapăta mămică este tot timpul la dispoziția celor doi copii

Mirela Vaida s-a retras de pe micul ecran de luni bune, însă tot are restanțe serioase la capitolul odihnă. Cu toate că și-a angajat o bonă, proapăta mămică este tot timpul la dispoziția celor doi copii.

Fosta prezentatoarea TV a reușit să evadeze de acasă pentru puțin timp,marți seara, la un eveniment de lansare a unor produse de styling, ocazie cu care ne-a povestit cum decurge viața ei în plin concediu de maternitate.

“Fiecare are programul lui, să nu crezi cumva că dacă am 2 copii, dorm amândoi în același timp. Când unul mă ia de bună la 6.00 dimineața, e vorba de Vladimir până la 9,00 așa mă rupe, zici că alerg la bandă. El obosește între timp și se culcă și mă ia soră-sa, Carla, care la ora 9,00 fix se trezește și mă ține și ea bine bine până pe la ora 2,00, când adoarme și începe astălalt micu’ cu programul de după amiază. Adică s-au vorbit clar să o păstrăm pe mama în formă, că somnul îmbătrânește, te relaxează prea mult! Sunt în priză tot timpul!”, a declarat vedeta pentru Libertatea.

Crina de la "Mireasă pentru fiul meu" a ajuns model! De când iubește, e trasă ca prin inel. Fanii: „Ți-ai făcu... Liliana de la "Mireasă pentru fiul meu", prima fotografie cu Luțu, după ce s-au împăcat. Vă amintiți cum plâng...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x