Antena Căutare

Mirela Boureanu Vaida s-a întâlnit cu unul dintre cele mei iubite cupluri. Un selfie de zeci de mii de Like-uri și lacrimi de emoție!

Nu aduce anul, ce aduce o ieșire la piață! Așa s-a întâmplat de curând, când Mirela Boureanu Vaida, fosta prezentatoare de la ”Mireasa pentru fiul meu” a mers să cumpere legume și fructe proaspete pentru micuții ei. 

Nu aduce anul, ce aduce o ieșire la piață! Așa s-a întâmplat de curând, când Mirela Boureanu Vaida, fosta prezentatoare de la ”Mireasa pentru fiul meu” a mers să cumpere legume și fructe proaspete pentru micuții ei.

Printre tarabe, nu mică i-a fost mirarea să se întâlnească din întâmplare cu unul dintre cele mei iubite cupluri din istoria emisiunii: Raymond și Constantina.

Emoția revederii a fost atât de mare, încât actrița a postat un selfie pe Facebook și o descriere care nu mai are nevoie de nicio explicație în plus: „Aşa se întâlnesc oamenii.. la piaţă de produse româneşti!!”.

Fără doar și poate, iubirea dintre Constantina şi Raymond, unul dintre cele mai solide cupluri de la "Mireasă pentru fiul meu", a atras simpatia celor mai mulți fani ai emisiunii, în cel de-al treilea sezon. Tocmai de asta, fanii emisiunii au fost emoționați să-i revadă alături de cea care a fost martoră a iubirii lor!

Ana, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", a făcut publică prima imagine cu prietenul ei. Fanii au... Imagini de infarct la „Mireasă pentru fiul meu”. Doi foști concurenți surprinși în ipostaze intime!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x