Antena Căutare

Mirela Boureanu Vaida, șocată de despărțirea celui mai iubit cuplu de la Mireasă pentru fiul meu: ”Ambiții și orgolii?”

Finalul sezonului al treilea de la ”Mireasă pentru fiul meu” a intrat în istoria emisiunii, câștigătorii devenind unul dintre cele mai iubite cupluri ale show-ului.

Finalul sezonului al treilea de la ”Mireasă pentru fiul meu” a intrat în istoria emisiunii, câștigătorii devenind unul dintre cele mai iubite cupluri ale show-ului.

Constantina și Raymond și-au jurat iubire veșnică și păreau să fie fericiți împreună. Se pare însă că lucrurile au luat o altă întorsătură.

"Mi-e cam frică să mai merg şi la piaţă să stiti. Ultima oară m-am intâlnit cu Raymond si Tina (câstigătorii sezonului 3 MPFM) printre tarabe, am sporavăit, ne-am facut selfie şi am ras.. Si n-a fost de bine! Eu am uitat sa cumpăr o gramadă de lucruri iar ei .. am auzit ca s-ar fi despărtit! Şi mi-a parut nespus de rău!! Sper să fie doar o fază de ambitii şi orgolii, cu care ne-au obişnuit înca din vremea emisiunii şi sa-i văd din nou împreună", a scris fosta Mirela Boureanu Vaida pe blogul său.

Bărbații au făcut ochii mari, fetele și-au ros unghiile de invidie! Sora lui Valentin a făcut FURORI în casa "Mirea... Mihai de la „Mireasa pentru fiul meu” a făcut o criză de nervi, chiar în emisiune! Motivul i-a lăsat mască pe fani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x