Antena Căutare

Mulți au participat, doar ei ȘASE au rămas la urmă! Să ne reamintim de finaliștii „Mireasă pentru fiul meu”! „A fost odată 3 septembrie 2016...”

Reality-show-ul „Mireasă pentru fiul meu” s-a terminat pe 4 martie, iar Paula Chirilă și concurenții și-au luat „rămas-bun” de la telespectatori.

Reality-show-ul „Mireasă pentru fiul meu” s-a terminat pe 4 martie, iar Paula Chirilă și concurenții și-au luat „rămas-bun” de la telespectatori.

La începutul lunii septembrie a anului trecut, a debutat ediția a celui mai urmărit reallty-show din România. Era într-o sâmbătă, emoțiile concurenților și ale prezentatoarei erau la unison! iar telespectatorii de abia așteptau să-i cunoască pe protagoniști.

Opt fete și cincisprezece băieți au intrat atunci în Casa Mireselor, cu gândul de a-și găsi jumătatea. Încă din prima seară, o parte dintre băieți au putut relaționa cu fetele pentru câteva minute. Primele schimburi de cuvinte, primele ocheade, primii fiori ai dragostei!

Edith, Geo, Adriana, Petru, Mihaela și Mihai au rămas în Marea Finală, după ce Alina a fost ultima eliminată.

Ultimii doi s-au căsătorit, Edith a ieșit „Mireasa Sezonului”, iar Geo și Petru și-au câștigat mii de fane în afara Casei Mireselor.

Mihaela și Mihai şi au ales şi martorii pentru nunta lor, iar unul dintre aceştia este o surpriză pentru toată lumea. Andrei a revenit în competiţie, în calitate de prieten, pentru cei doi însuratei.

Mai îndrăgostiți ca niciodată, cei doi au avut mari emoții înainte de marele eveniment. Alături le-au fost cei dragi, printre care familiile. Evident, nu a lipsit nici Alexandra, fostă concurentă în Casa Mireselor și sora miresei.

Drumul a fost lung, anevoios, dar a meritat. Edith a luptat cu toate forţele, nu a cedat şi a învins! Susţinătorii au hotărât că merită şi au votat în consecință!

Pe tot parcursul emisiunii, a dat dovadă de tărie de caracter, sinceritate şi multă educaţie. Edith este marea câştigătoare a celui de-al şaselea sezon "Mireasă pentru fiul meu".

Edith și Geo par a fi pe punctul de a forma un cuplu în afara Casei Mireselor, iar fanii îi încurajează, repetându-le cât de mult s-ar potrivi.

Vă va fi dor de finaliștii noștri?

Constantina și Raymond s-au logodit! După o separare-fulger, s-au împăcat și au decis să devină o familie!... Primul mesaj al lui ALI după ce „Mireasă pentru fiul meu” s-a terminat. Putea fi mirele sezonului alături de Edith, dar ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x