Antena Căutare

Nicolae, fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu", se încălzește în braţele unei alte brunete. Cătălina este istorie!

În urmă cu doar câteva luni Nicolae și Cătălina au divorţat, luându-i prin surprindere pe susținători. Însă dragostea marea și durerea despărțirii au trecut cât ai clipi. Acum şi-a refăcut viaţa şi pare să fie mai fericit ca niciodată.

În urmă cu doar câteva luni Nicolae și Cătălina au divorţat, luându-i prin surprindere pe susținători. Însă dragostea marea și durerea despărțirii au trecut cât ai clipi. Acum şi-a refăcut viaţa şi pare să fie mai fericit ca niciodată.

Nicolae și-a găsit liniștea tot în brațele unei brunete, cu ochii căprui. "Te iubesc", scrie pe una dintre fotografiile făcute publice, semn că relaţia lor merge foarte bine, scrie Spynews.

Ba mai mult, de curând, pe pagina lor de Facebook a apărut şi o fotografie cu un inel. Să urmeze nunta? La cât de îndrăgostit pare, nu ne-ar prinde mirarea. Însă rămâne de văzut dacă cei doi vor forma o familie, în adevăratul sens al cuvântului.

După ce a părăsit-o pe Alexandra, a revenit Florin de la "Mireasă" în braţele fostei iubite? Cum arată fata ca... Nici prin cap nu ţi-ar fi trecut! Ce studii au concurenţii din sezonul 6 "Mireasă pentru fiul meu". Surpriză m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x