Antena Căutare

Nimeni nu se aștepta la așa ceva! Andrada și Valentin și-au făcut bagajul și sunt gata să iasă din casă: "Dacă emisiunea a hotărât asta..."

Andrada şi Valentin au ajuns la limită. Cei doi sunt gata să iasă din casă. Văzând ce se întâmplă, mama concurentei a intervenit telefonic pentru a o încuraja să nu se dea bătută și să abandoneze competiția.

Andrada şi Valentin au ajuns la limită. Cei doi sunt gata să iasă din casă. Văzând ce se întâmplă, mama concurentei a intervenit telefonic pentru a o încuraja să nu se dea bătută și să abandoneze competiția.

"Noi nu mai avem niciun tel aici. S-a schimbat într-o lună de zile...", a mărturisit Valentin.

"Dacă asta presupune că eu pe 4 martie să fac nunta, prefer să plec. Nu vreau s alupt cu astfel de oameni şi nu mi-am imaginat cadă vin aici pentru a doua oară o să fie atâta răutate. Nu vreau să joc astfel de cărţi. Nu vreau!", a izbucnit Andrada, printre lacrimi.

Scandal imens între Petru și mama lui Valentin. Cei doi și-au aruncat cuvinte dure, în direct: "Ești de cea mai joa... Au părăsit casa "Mireasă pentru fiul meu" iar acum au luat o decizie radicală! Andreea şi Radu au ales să facă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x