Antena Căutare

N-o mai vrea în casa "Mireasă pentru fiul meu"! Răzvan Botezatu, declarație de dragoste fără menajamente pentru Andreea!

Răzvan Botezatu, prezentatorul emisiunii "Star Matinal" de la Antena Stars, continuă povestea cu Andreea, actuală concurentă la "Mireasă pentru fiul meu". Prezentatorul TV şi-ar fi dorit ca şi blonda lui preferată din casa "Mireasă pentru fiul meu" să sară pentru a se putea întâlni

Răzvan Botezatu, prezentatorul emisiunii "Star Matinal" de la Antena Stars, continuă povestea cu Andreea, actuală concurentă la "Mireasă pentru fiul meu". Prezentatorul TV şi-ar fi dorit ca şi blonda lui preferată din casa "Mireasă pentru fiul meu" să sară pentru a se putea întâlni.

Pe pagina lui de Instagram a apărut un mesaj cu referire la ceea ce s-a întâmplat luni seară, în casa "Mireasă pentru fiul meu", unde mai mulţi concurenţi au sărit gardul. "M-am speriat îngrozitor când am auzit ca anumiți concurenți au sărit gardul. Am fost în panică, dar ea este ok, ca un îngeraș cuminte. Mă apuca puțin flama când e Radu în preajma ei... Un pic gelos. Ne vedem la #StarMatinal #AntenaStars", a scris Răzvan Botezatu.

Ali de la "Mireasă" către Ana-Maria: "Ocupi de pomană un loc pe care altă fată şi-l doreşte cu ardoare!&q... Ali către Adelina de la "Mireasă pentru fiul meu": "Eşti genul de femeie pe care nimeni nu o vrea!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x