Antena Căutare

Nu degeaba e cel mai iubit cuplu de la "Mireasă pentru fiul meu"! Elly și Cristian, imagine intimă din dormitor! Un detaliu le-a scăpat, însă, din vedere: Ce au remarcat fanii

Elly şi Cristian formează unul dintre cele mai solide cupluri care au ieşit din casă "Mireasă pentru fiul meu" în sezonul patru.

Elly şi Cristian formează unul dintre cele mai solide cupluri care au ieşit din casă "Mireasă pentru fiul meu" în sezonul patru.

Cei doi s-au numărat printre favoriții telespectatorilor și chiar și după ce competiția s-a încheiat, au rămas în contact cu fanii prin intermediul internetului.

Notorietarea sporește pe zi ce trece, mai ales ca Elly și Cristian sunt tot mai fericiți împreună, semn că dragostea lor e nemuritoare. Recent, cei doi au postat pe rețelele de socializare o fotografie care îi înfățișează în intimitatea căminului lor, iar pe perete se zărește un tablou.

”Cu cine ești în ramă?”, l-au întrebat fanii pe Cristi.

Ali, mărul discordiei la ”Mireasă pentru fiul meu”! S-a declarat război în casa fetelor. Acuzațiile și jignirile sunt gr... Pe SISTEEEM! Au uitat de orice când s-au văzut ieșite în oraș: Concurentele de la "Mireasă pentru fiul meu" s-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x