Antena Căutare

Nu s-a mai întâmplat asta până acum! S-a stabilit pedeapsa pe care o vor primi Iulia şi Ana-Maria de la "Mireasă pentru fiul meu": "Toţi concurenţii vor suporta consecinţele unei sancţiuni aspre"

Iată care au fost pedepsele primite de la Comisia de decizie şi de la concurenţi în privinţa Iuliei şi a Anei-Maria, după ce au discutat fără lavalieră!

Iată care au fost pedepsele primite de la Comisia de decizie şi de la concurenţi în privinţa Iuliei şi a Anei-Maria, după ce au discutat fără lavalieră!

"În ceea ce priveşte nerespectarea regulii de a purta lavalierele în permanenţă şi deschise, Iulia şi Ana-Maria vor fi sancţionate astfel: colegii de competiţie vor trebui să voteze în unanimitate următoarea pedeapsă pentru cele două concurente: timp de trei zile, cele două vor trebui să asigure curăţenia în ambele case, sub ochii vigilenţi ai colegilor de competiţie. Doar ei pot hotărî dacă sarcina a fost dusă la îndeplinire cu succes. În cazul în care colegii de competiţie nu vor decide în unanimitate aplicarea acestei pedepse, la următoarea abatere a oricărui concurent, care-şi va opri sau da jos lavaliera în mod intenţionat, toţi ceilalţi concurenţi vor suporta consecinţele unei sancţiuni aspre.", a transmis Paula Chirilă, prezentatoarea emisiunii.

Din nou scandal în Casa Mireselor! Marius, către Cristi: "Te legi de Andrada şi de Valentin ca să te vezi la televi... Fanii sunt în delir! Mirela Boureanu Vaida, din nou în faţa camerelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x